Kasvatus

Haavelaakso on kasvattanut suomenhevosia vuodesta 2005 lähtien. Tavoitteenamme tänä päivänä on luoda suvultaan laadukkaita ja erityisesti kouluratsastukseen painottuvia suomenhevosratsuja. Panostamme kasvattiemme vanhempiin, jotta kaikilla kasvateilla olisi myös mahdollisimman hyvät lähtökohdat menestyä tulevaisuudessa.

Haavelaakson kasvatustyön tärkeimpiä saavutuksia ovat olleet emälinjat, jotka polveutuvat ensimmäisistä menestyineistä suomenhevosistani. Tamma Raadelman Helmi (kantaemä Peppi) on jättänyt jälkeensä yli kymmenen Haavelaaksolaista käsittävän emälinjan ja liki samaan yltää tamma Taikakuun Hämypilvi (kantaemä Novelli).

Pitkäjänteinen kasvatustyö on tuottanut myös tulosta. Vuonna 2016 Virtuaaliset Suomenratsut palkitsi Haavelaakson A-luokan suomenhevoskasvattajana. Kesällä 2017 KRJ:n laatuarvostelussa palkittiin 50. Haavelaakson kasvatti ja sen myötä saimme myös kolmen tähden kouluhevoskasvattajan palkinnon.

Kasvatit

Myyntiehdot:
♦ Kasvatin sivut tulee valmistua yhden viikon kuluessa ostopäivästä.
♦ Kasvattajaksi sivuille tulee merkitä vaapu., Haavelaakso
♦ Jos et voi enää pitää kasvattiani, tulee tästä ilmoittaa minulle. Myyn itse jokaisen kasvattini.
♦ Kasvatti olisi hyvä rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin. Hevosrekisteriin kasvattajaksi merkitään HAAV2811
♦ Toivoisin, että kasvatilla kilpailtaisiin painotuslajissaan.
♦ Jos kasvatin sivujen osoite vaihtuu, tulee uudet sivut ilmoittaa kasvattajalle.
♦ Kasvattajalla on oikeus ottaa kasvatti takaisin, mikäli kasvatilla ei ole tehty juuri mitään, sivuja ei ole päivitetty ja kasvatti on selkeästi hylätty. Ennen suoraa takaisinottoa kasvatin tilanteesta kuitenkin lähetetään kysely sähköpostitse.


Myytävänä

t. Myyty

* 05.04.2017
sukua n. 3 polvea
koulupainotus

t. Myyty

* 09.04.2017
pitkäsukuinen
koulupainotus

o. Myyty

* 08.02.2017
pitkäsukuinen
koulupainotus

t. Myyty

* 30.05.2017
sukua 3 polvea
koulupainotus
© Haavelaakso • virtuaalitalli